Occlumentie!

Alles over Harry Potter en zijn vrienden!
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Grown-up Marauders

Ga naar beneden 
AuteurBericht
*Malf0y*L0VerKen*
Admin
*Malf0y*L0VerKen*

Aantal berichten : 731
Registration date : 17-03-08

BerichtOnderwerp: Grown-up Marauders   ma maa 17, 2008 8:22 pm

Grown-up Marauders

Dit is de vervolg RPG op mijn vorige ‘The Marauders’ en ‘Studententijd’. Het is dus wel leuk als je wat dingen uit de vorige twee verhalen terughaalt.

De Marauders hebben hun tijd op Zweinstein afgerond, examens gehaald en zijn nu helemaal afgestudeerd. En wat doe je dan? Werken natuurlijk! Maar dat niet alleen, want vriendschappen blijven bestaan en misschien ontstaan er zelfs hele gezinnen.
Na een lange tijd veel relaties gehad te hebben en ook weer verbroken te hebben, zijn na hun studententijd de volgende stellen ontstaan ( x = verloofd en - = stel):

James x Lily
Sirius – Remus – Romulus
Severus x Christina
Simon x Luthien
Bellatrix – Rodolphus
Narcissa x Lucius
Peter – Latina(?)
Sterre - ?
Myrthe - ?
Melody - ?
Youri - ?
Lena - ?

De regels:
-Niet schelden of beledigen (niet persoonlijk, wel tussen de karakters)
-Niet spammen
-Na 1 week niet gereageerd te hebben rol kwijt
-Nieuwe rollen zijn altijd welkom
-Rol aanvragen in een pu of post
-Zoenen mag, maar- ach, ga je gang, maar hou het netjes
-Maximaal 2 rollen per persoon (3 Rollen valt te bespreken)
-Je posts moeten minstens vijf regels bevatten
-Schrijf je posts in Algemeen Beschaafd Nederlands

De rollen:

James Potter: Janke
Leeftijd: 20 jaar
Uiterlijk: Klik!
Familie: Vader en moeder
Relatie: Verloofd met Lily Evers
Werk: Horeca
Verdere info: James is een man die vooral leeft van aandacht en dan vooral van het vrouwelijke geslacht. Al vanaf zijn eerste jaar op Zweinstein is hij stapel op Lily en nu nog steeds. Hij is erg intelligent, maar heeft niet altijd zin om daar gebruik van te maken, aangezien hij het veel leuker vind om lol te trappen. Ondanks zijn onstuimige karakter heeft hij toch een redelijk goed gevoel voor verantwoordelijkheid. Zo past hij altijd goed op de mensen van wie hij houdt, waaronder Sirius, Remus, Peter (van wie hij diens echte aard nog niet weet) en natuurlijk Lily.

Sirius Zwarts: Mvr.Zwarts
Leeftijd: 20
Uiterlijk: Klik!
Familie: Vader Orion, moeder Walburga, broer(tje) Regulus (dood) en halfzus Christina.
Relatie: Samenwonend met Remus en Romulus.
Werk: Van het ene naar het andere baantje.
Verdere info: Sirius’ jeugd was niet erg makkelijk. Zijn ouders hadden hem als het ware verstoten uit de familie, omdat hij zich aan de ‘goede’ kant aan had gesloten. Onder andere door in Griffoendor ingedeeld te worden en later lid te worden van de Orde van de Feniks. Maar Sirius laat zich niet zo snel op zijn kop zitten en liep weg van huis op zijn 16e om vervolgens half bij James te gaan wonen – samen met Remus (toen nog alleen een vriend) en Peter zijn beste vriend – en daarna al op zichzelf. Hij heeft een relatie gehad met Sterre, maar die liep stuk toen hij achter zijn ware seksuele geaardheid kwam en verliefd werd op Remus (zijn beste vriend) en Romulus. Sirius heef vele baantjes gehad en zal er waarschijnlijk nog veel krijgen. Meestal wordt hij namelijk ontslagen door het feit dat hij soms wat problemen met zijn woede en zelfdiscipline heeft. Soms heeft hij nog wel eens de neiging om het verkeerde pad op te gaan (qua werk), maar diep van binnen blijft het een goed mens. Dapper, slim, een tikkeltje egoďstisch en dol op motors.


Remus Lupos: Monica
Leeftijd: 20
Uiterlijk: Klik!
Familie: Vader en moeder
Relatie: Samenwonend met Sirius en Romulus
Werk: Werkloos
Verdere info: Het meest bijzondere aan Remus is toch wel dat hij elke volle maan verandert in een weerwolf. Dat is geen pretje en Remus heeft het er ook wel moeilijk mee soms. Niet veel mensen weten van zijn zogenaamde ‘harige probleempje’ af, maar degene die dat wel weten, doen goed hun best hem te steunen. Het is moeilijk voor hem werk te vinden, omdat de meeste mensen geen weerwolf in dienst willen nemen, die elke maand rond volle maan ziek is. Ondanks dit alles weet Remus zich redelijk te redden, mede dankzij James, Sirius Peter en Romulus. Ook Remus beschikt over heel wat intelligentie en is een stuk rustiger en minder chaotisch dan de Marauders James en Sirius. Hij is begripvol, helpgraag en zeker te vertrouwen.

Peter Pippeling: Monica
Leeftijd: 20
Uiterlijk: Klik!
Familie: Vader en moeder
Relatie: Latina(?)
Werk: Onderhouder/conciërge op het Ministerie van Toverkunst
Verdere info: Peter bracht zijn jeugd vooral door met het aanbidden van de andere drie Marauders, en dan vooral James en Sirius. Hij heeft altijd tegen hen op gekeken en was dolblij dat hij in hun vriendengroepje mocht. Peter is echter wel altijd de zondebok van de drie geweest, maar gelukkig kon hij ook steun bij hen vinden. Later, toen hij ging studeren, kwam hij in aanraking met de Duistere kant van de tovenaars: de Dooddoeners. In tijd van oorlog koos Peter altijd de winnende kant en op dat moment leek dat de Duistere zijde te zijn. Dus Peter werd een dooddoener, zonder iets tegen zijn vrienden of wie dan ook (met uitzondering van de andere Dooddoeners) te zeggen. Hij verbergt het, maar wordt door Hij Die Niet Genoemd Mag Worden gedwongen om zijn vrienden te verraden.
Severus Sneep: heaven
Leeftijd: 20
Familie: Zus Luthien, moeder Ellen prins (dood), vader Tobias Sneep (dood).
Uiterlijk: Klik!
Relatie: Verloofd met Christina Zwarts
Beroep: Schouwer
Karakter: Severus is een erg mysterieus persoon niemand weet hoe hij echt is, alleen Christina weet dat. Toen hij 12 was kreeg hij met haar, heeft gezien hoe zijn moeder vermoord werd en weet daarom goed hoe Christina zich voelt.
Hij houdt zielsveel van Christina en is blij dat ze samen wonen.
Severus wil ook wel een kindje maar heeft er geen haast mee, zo als Christina, hij vindt alles op zijn tijd. Hij is niet blij mee dat Christina het zusje van Sirius is maar accepteert het toch. Severus is ex-dooddoener want hij spioneert voor Perkamentus.
Kan goed omgaan met Simon, de verloofde van zijn zusje.


Narcissa Zwarts: *Malf0y*L0VerKen*
Familie: Bellatrix Zwarts (zus) Chrisitna Zwarts (nicht) Sirius Zwarts(neef) Andromeda Zwarts (zusje).
Uiterlijk:Klik!
Leeftijd: 23
Relatie: Lucius Malfidus
Beroep: Dooddoener
Karakter: Narcissa is een echte ijskoning, alleen bij Lucius is ze redelijk ontdooid, ze geeft veel om haar vriend. Al vanaf haar eerste jaar op Zweinstein is Lucius weg van haar en zij weg van hem. Ze heeft ook een zus Bellatrix, vroeger ging ze daar veel mee om, tot ze probeerde Lucius af te pakken toen werd het wat minder. Ook gaat ze goed om met haar nicht Christina, Chrisitna is één van Narcissa's beste vriendinnen, de meeste willen vrienden met haar zijn omdat ze rijk is en haar vriend redelijk veel invloed op mensen heeft. Ze is erg bitter, en koud. Behalve tegen hen die ze wel mag. Ze is een dooddoener en erg trouw aan de heer van het duister. Veder werkt ze niet en teert op het geld van haar man. Ze is van zuiver bloed en heeft een hekel aan haar neef Sirius.


Lucius Malfidus:
Leeftijd: 25
Familie: Onbekend
Uiterlijk: Klik!
Relatie: Verloofd met Narcissa
Beroep: Adviseur alias chanteur van de Ministers
Karakter: Staat bekend om mensen Chanteren, beďnvloeden en omkopen. Hij houdt van Narcissa en is trouw aan Voldemort. Is erg rijk en heeft een hekel aan elke niet dooddoener. Is vastbesloten als hij ooit kinderen krijgt dat dat ook Dooddoeners moeten worden. Hij is goed in zijn werk, en goed in schijnheilig doen, is erg duister. Was op school éé van de populairste jongens van Zwadderich, en ook erg populair bij de Zwadderich meisjes. Hij is echt een geboren Zwadderaar.Roldolpus van Detta:
Familie: Onbekend.
Leeftijd: 25
Uiterlijk: Klik!
Relatie: Bellatrix Zwarts
Beroep: Boekhouder.
Verdere info: Roldolpus is een ventje die zich altijd achter de bescherming van anderen verschuilt. Hij doet er alles aan zijn eigen hachje te reden en om geld binnen te halen, heeft een vriendin Bellatrix maar gaat het hem om de liefde of haar bloed status? Is loyaal aan Voldemort en zou alles voor Voldemort doen.


Lily Potter: heaven
Familie: Petunia Evers, herman Duffeling
Leeftijd:20
uiterlijk:
relatie: Verloofd James Potter
Beroep: Huisvrouw
Vedere Info: Lily ontmoeten Severus Sneep toen ze 9 was, toen werden ze al goede vrienden, op Zweinstein was Lily een van de beste van de klas. Ze ontmoeten ook Christina Zwarts, al vanaf het begin waren ze de beste vriendinnen. Nu zijn ze dat nog. James Potter is altijd verliefd geweest op Lily maar zij haten James, ze vond hem arogant, mede omdat hij haar vriend Severus altijd peste. Ze staat altijd voor iedereen klaar en ziet de schoonheid in mensen als mensen die zelf niet zien. Nu gaat ze trouwen met James Potter.

Bellatrix Zwarts:
Familie: Narcissa Zwarts en Andromea Zwarts (zussen) Sirius Zwarts en Regelus Zwarts (neven) Chrisitna Zwarts (nicht) Orion Zwarts (oom) Walburga Zwarts (tante)
Uiterlijk: Klik!
Relatie: Roldolpus van Detta
Beroep: Dooddoener
Leeftijd: 25
Verdere info: Het beste wat Bellatrix ooit is overkomen is het Dooddoener zijnde. Ze geniet van het martelen moorden afpersen enz. Je kunt haar niet gelukkiger krijgen! Ze slijmt ook altijd bij de Heer van het Duister. Verder moet ze het niet zo van haar familie hebben, alleen haar nichtje kan ze wel mee op schieten. Maar natuurlijk valt ze wel vaak uit tegen haar nichtje of doet ze kattig. Velen denken ook dat ze gestoord is, maar ze is gewoon erg sluw.Luthien Ellen Sneep: hermelien2607
Leeftijd: 20
Uiterlijk: Klik!
Familie: Broer Severus Sneep, moeder Ellen Prins (dood) vader Tobias Sneep.(dood).
Relatie: Verloofd met Simon Meert
Beroep: Heler
Verdere info: Is goede vrienden met Luthien, Lily en Melody, gaat ook redelijk veel om met Sterre, Myrthe, Sirius, Remus en Romulus. Ze houdt super veel van haar man en vrienden.
Op school had ze wat probleempjes, ze was vroeger depressief maar dat is nu over. Ze is wel erg bang, en soms verlegen. Vroeger werd ze mishandeld door haar vader. Ze geeft veel om haar broer. Haar moeder is door haar vader vermoord waar ze bij was.
Tobias Sneep is inmiddels ook dood. Ze geniet van het leven en is dol op uitgaan. Als ze tijd heeft helpt ze Christina vaak of zit ze wat te lanterfanten bij haar vriendinnen.
Slechte eigenschappen: Koppig, bang.
Patronus: Eenhoorn.Christina Claire Zwarts: hermelien2607
Leeftijd: 20
Familie: halfbroer Sirius Zwarts, moeder Ivy Perkamentus, vader Orion Zwarts, halfbroertje Regelus Zwarts (dood). Stiefmoeder Walburga Zwarts. Grootvader Albus Perkeamentus.
Uiterlijk: gewoon uiterlijk: Klik!
Als ze werkt: Klik!
Relatie: Verloofd met Severus Sneep
Beroep: Zangeres
Verdere info: Toen Christina geboren werd heeft ze samen met haar moeder in een geheime gang op Zweinstein verborgen gezeten, ze zag enkel in vakanties haar halfbroer Sirius, ze is altijd al gek geweest op haar broer en week nooit van zijn zeiden. Op 6-jarige leeftijd werd haar moeder voor haar ogen vermoord. Ze werd gedwongen bij haar vader te wonen en stiefmoeder, daar leerde ze haar jonge halfbroertje Regulus kennen ook ging ze veel van hem houden. Op Zweinstein ontmoeten ze Lily, Luthien, Severus en nog meer mensen, ze werd goede vrienden met hun. Toen ze 12 was kreeg ze verkering met Severus Sneep. Thuis had ze het niet leuk, ze werd elke nacht misbruikt door haar vader. Ze zoekt altijd als er problemen zijn troost bij Lily, Severus en het liefste bij Sirius.
Ze is al vanaf heel klein dol op zingen en dansen op school was ze niet erg goed. Nu is ze zangeres en verloofd met Severus Sneep, ze wilt heel graag een baby, maar lukt dat?
Haar moeder was een Wachter en nu is zij de wachter.
Woont met Severus.
Is ex-dooddoener ze spioneert voor Perkamentus
Veder is ze een faunaat: Wolf
Patronus: Draak


Romulus: Janke
Leeftijd: 20
Familie: Moeder en vader (dood)
Uiterlijk: Klik!
Relatie: Samenwonend met Sirius en Remus
Beroep: Fotograaf
Verdere info: Hij is een vrolijke, spontane jongen die erg melig kan zijn.
Toch is hij serieus als je daar behoefte aan hebt. Je kan bij hem áltijd terecht met problemen en hij zal die dan ook op zijn eigen creatieve manier proberen op te lossen. Hij houdt van fotograferen, en is daarom ook beroepsfotograaf, maar doet dit op de Dreuzel manier aangezien zijn moeder een dreuzel is.
Soms maakt hij op de meest onverwachte momenten foto's, maar meestal weet hij gelukkig wel wanneer het écht niet kan.Simon Meert: *Malf0y*L0VerKen*
Familie: Onbekend
Uiterlijk: Volgt nog
Relatie: Verloofd met Luthien Sneep
Beroep: Schouwer
Leeftijd 20
Verdere info: Simon is erg moedig en dol op Luthien.
Hij kan het goed met Christina en Severus vinden woont nog niet samen met Luthien maar wil het graag en kan niet wachten tot ze getrouwd zijn.Yoeri Vargas: Boeman
Leeftijd: 25 jaar
Uiterlijk: Klik!
Familie: Vader en broer
Relatie: -
Beroep: Schouwer
Verdere info: Is schouwer omdat zijn moeder is vermoord door de dooddoeners. Vertrouwt Lucius niet echt en houdt hem goed in de gaten. Heeft een relatie gehad maar dat ging stuk omdat hij teveel op zijn werk was. Is goede vrienden met de Marauders en de rest en houdt veel van zijn vader en broer.Melody: Lovely-Chan
Leeftijd: 20
Familie: Moeder, vader en een tweeling zus Lena.
Uiterlijk: Blond krullen en blauwe ogen, net als Lena.
Relatie: nog niemand
Beroep: Ontwerper, en zingt af en toe bij concerten.
Verdere info: Is erg aardig en meelevevend. Kan goed tekenen en zingen.
Heeft net als de meeste op Zweinstein gezeten en hetzelfde studentenhuis. Is erg close met haar tweelingzus en woont daar voorlopig mee samen. Heeft het met Remus gehad voor hij met Sirius en Romulus ging en vindt hem nog steeds best leuk.


Lena: Lovely-Chan
leeftijd: 20
Familie: Moeder, vader, tweelingzus Melody.
Uiterlijk: Blonde krullen en blauwe ogen, net als Melody.
Relatie: Nog niemand
Beroep: Ontwerpt samen met haar zusje dingen, alleen is het ook haar vaste beroep.
Verdere info: Lena is een best wel knap meisje. Ze is meestal behulpzaam, maar ook nieuwschierig. Kan goed omgaan met de meetse meeste mensen. Ze houdt erg van tekenen, en zingen en is er ook erg goed in. Heeft het ook met Remus, maar ook met Sirius gehad, maar ziet ze nu als hele goeie vrienden. Heeft niet op zweinstein gezeten, maar wle in hetzelfde studentenhuis.Claire Liv Trus: hermelien2607
Uiterlijk: Klik!
Leeftijd :25
Familie: geen
Beroep: Advocaat
Relatie: verliefd op Yoeri
Verdere info: Ze is een knap en lief meisje, doet altijd alles voor iedereen. Zou sterven om haar vrienden te redden. Heeft beide ouders verloren toen ze 15 was. Heeft een vijand, maar wie zou het zijn?

Lan Potter: lan Potter
Uiterlijk: ?
Leeftijd: 23
Familie: James + ouders
Beroep: Schouwer
Relatie: Single
Verdere info: Lan Potter woont alleen in een huis maar gaat vaak naar een aantal vrienden toe Zijn ouders heeft hij gekend maar hij heeft bijna nooit meer contact met hen. Zelf is hij wel eens jaloers omdat de meeste een vriendin hebben maar hij niet. Toch kan hij goed met mensen om gaan.
_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://occlumentie.actieforum.com
heavenAantal berichten : 1
Registration date : 18-03-08

BerichtOnderwerp: Re: Grown-up Marauders   di maa 18, 2008 5:58 pm

waar waren we ook al weer ?
o ja w8 chris was bij lil en sev lag te maffen
tog tog tog james lag ook te pitten

lil-
*drinkt der boterbier op en kijkt Chris aan*
maar ff iets anders...wanneer gaan we jouw trouwjurk uitzoeken ?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
hermelien2607
Admin
hermelien2607

Aantal berichten : 829
Leeftijd : 25
Woonplaats : ergens in een boom
Registration date : 17-03-08

BerichtOnderwerp: Re: Grown-up Marauders   di maa 18, 2008 6:02 pm

off ja


hris
Waarneer heb je tijd?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://occlumentie.multiforum.nl
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Grown-up Marauders   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Grown-up Marauders
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Occlumentie! :: Rpgs :: Rpgs Over harry Potter!-
Ga naar: